SUMMER MUSTHAVE: TRENDY FITFLOPS

fitflop

De nieuwe collectie van FitFlop voor de zomer van 2015 is hot! Met een groot aantal nieuwe modellen zet dit toonaangevende merk de traditie van trendy én comfortabele slippers en sandalen gewoon weer voort. De schoenen, sandalen en slippers van FitFlop staan niet voor niets bekend om de perfecte mix tussen mooi en praktisch, wat lopen op dit schoeisel extra aangenaam maakt!

Zo zijn de nieuwe modellen Aztek Chada™, Cha Cha™ en Flora™ niet alleen een lust voor het oog, maar lopen deze door de speciale Microwobbleboard™-zool ook nog eens extra heerlijk. Met de verschillende studs, franjes en steentjes hebben de ontwerpers van FitFlop wederom een puike prestatie geleverd.

Aztek Chada™

Bij de Aztek Chada™ denk je meteen aan de zomer! Van deze op Zuid-Amerikaans carnaval geïnspireerde sandalen kan je niet anders dan vrolijk worden. De gedetailleerde mozaïek van metallic studs zorgen voor een zeer modieuze slipper die met de hand gemaakt lijkt, wat de sandalen extra uniek maakt.

fit1

Cha Cha™

De nieuwe Cha Cha™ modellen maken elke outfit een stukje eleganter. Deze fabuleuze, sierlijke slipper is één van de bekendste FitFlop-producten en kenmerkt zich door de franjes aan de bovenkant van de slipper. De Cha Cha™ is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is geschikt voor vele outfits en gelegenheden. Het maakt niet uit of je casual naar het strand of zwembad gaat of gezellig uit eten in dat ene romantische tentje, de Cha Cha™ staat sowieso garant voor een perfecte afwerking van jouw outfit en ultiem draagcomfort.

fit2

Surfa™

De Surfa™ slipper is geschikt voor de alledaagse gelegenheden. Een lekker terrasje pakken, winkelen of werken wordt nog leuker wanneer deze slippers jouw voeten sieren. Ook dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Bovendien zijn er nog veel meer modellen uitgekomen voor de zomer collectie van FitFlop. Shop bovenstaande en andere modellen snel bij Schoenfashion!

fitb3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht − = 5

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>