Sieraden voor in je haar

Iedereen houd van sieraden. Of het nou om je nek zit of om je pols maakt ons vrij weinig. Er komen weer nieuwe trends met sieraden. De trend die we deze zomer veel aan zien zijn sieraden voor in je haar.

 

Vind je je saaie haar lokken te saai voor deze zomer? Maar je wilt natuurlijk niet je haar verpesten door het verven van je haar. Nou daar hebben wij een oplossing voor. Deze zomer zijn de haar sieraden een grote hype. De sieraden geven een extra touch aan je eigen haar. Er zijn veel verschillende haar sieraden, je hebt ze met veren maar ook die er net uit zien als statement kettingen. Zoals jullie wel weten heeft onze Nederlandse ster Yolanthe Cabau een eigen sieraden lijn. Bij haar sieraden lijn heeft ze ook twee prachtige haar sieraden. Zij is zelf een grote voorstander voor haar sieraden. Wil jij er net zo mooi eruit zien als Yolanthe en je haar een mooie touch geven. Dan zijn de haar sieraden jou grote vriend voor deze zomer!

 YC FASHION JEWELS YC Chained by Faith Hair Jewel €54.95 www.ycjewels.com


YC FASHION JEWELS
YC Chained by Faith Hair Jewel
€54.95
www.ycjewels.com

 YC FASHION JEWELS YC Princess of Beauty Hair Jewel €49.95 www.ycjewels.com


YC FASHION JEWELS
YC Princess of Beauty Hair Jewel
€49.95
www.ycjewels.com

 

 

 

 

Editor bij Oh My Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht + = 12

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>