Shop the trend: outfits met pastelkleuren

Iedereen roept het al in de mode wereld de pastelkleuren komen weer keihard terug deze lente/zomer. Mocht je het nieuws van de pastelkleuren toch nog niet gehoord hebben, dan heb je geluk met dit artikel!

Pastelkleurige outfits worden het weer helemaal aankomend seizoen. Dit is mooi voor de mensen die al van pastel hielden of die vorige lente/zomer al wat hadden ingeslagen, want dit seizoen wordt het weer net zoveel gedragen. De pastelkleuren zijn ook eigenlijk de geschikte kleuren voor de lente/zomer. Je krijg er gelijk zin van in de vakantie. Nu hoeven we daar gelukkig niet heel lang meer op te wachten, maar jij kan het gevoel al wat dichterbij laten komen door wat vakantie outfits te shoppen!

Maar hoe combineer je deze pastelkleuren nou? Op een lichte of witte jeans staan de pastelkleuren het best, maar met jurkjes wordt er vaak metalic accessoires opgedragen. Om de outfit toch wat rustiger te houden is een zwarte broek/rok misschien een beter optie. Begint bij jou het lente/zomer gevoel ook al te kriebelen? Kijk dan snel even naar de onderstaande outfits en misschien zit er wel iets geschikts voor jou tussen. I say Pastel Power!

image4xl

Asos €48,62

image1xlas

Asos €55,56

image1xl

Asos €76,40

image1xlx

Asos €34,73

ada

Asos €6,95

image1xla

Asos €16,83

image1xl59AWI3DY

Asos €58,43

 

 

Editor bij Oh My Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht − = 4

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>