Musthave: denim bikerjasje

Denim, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Denim is tijdloos, modieus en kan je werkelijk waar overal mee combineren. That is why we love denim! Deze denim bikerjas van de Mango werden we dan ook opslag verliefd op!

De bikerjas is stoer, maar het denim maakt het iets zachter. Gecombineerd met de schuine ritsen en de zilvere details maakt deze jacket tot een echte musthave voor deze zomer! Deze zomer staat in het teken van denim en daarom moet je deze bikerjas van de Mango hebben!

Het juweeltje is slecht €44,99 en voor zo’n stoer denim bikerjacket is dat niks! Met deze jacket kan je namelijk een hele tijd doen, want het zal nooit uit de mode gaan. Je kan hem werkelijk waar overal over heen dragen. Over shirts, tops en zelfs jurken! Je hoeft ook niet bang te zijn dat die niet past met het onderste gedeelte van je outfit, want ook boven een rok, shorts of jeans past dit juweeltje!

Als je toch bij de Mango bent neem dan ook snel even een kijkje op de sale die vandaag is begonnen! De sale staat vol mooie items die je dit seizoen kan dragen. Have fun shopping lady’s! 

33060387_B4

33060387_B4_B

Zara €44,99

Editor bij Oh My Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ acht = 17

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>