Midday musthave: zomerblouse met print van Zara

Zin in een vrolijke zomer maar ben je nog op zoek naar een mooi kleurrijke blouse? Wil jij up-to-date blijven en meegaan met de zomertrends van 2014? Wij hebben bij de Zara drie gé-weldige blousejes gevonden die perfect zijn voor de zomer en jou helemaal fashionable fabulous maken.

Trends die we aankomend seizoen veel gaan zien zijn printjes, de kleur blauw en veel strepen. Tijdens het zoeken naar de ideale zomerblousejes hebben wij natuurlijk de trends erbij gehouden en hebben drie toppers gevonden. Voor elke trend die we net hebben genoemd hebben we de ideale zomerblouse gevonden!

Ondanks dat het nog even duurt voordat het echt zomer is kan je de blousjes gewoon dragen. Combineer ze met een mooie skinny jeans en draag er een colbert over and your good to go! Draag de blousejes tijdens de warme zomerdagen juist met een leuke short of skirt.De drie blousejes die wij hebben uitgekozen zijn super vrolijk een een echte musthave voor aankomende zomer.

Ben jij benieuwd naar de blousejes die wij hebben uitgekozen? Bekijk de selectie hieronder en kies jou favoriet uit.

Blouse Zara €29,95
20

Blouse Zara €59,95
21

Blouse Zara €29,95
22

Editor bij Oh My Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× 1 = zes

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>