Midday Musthave: bandeaujurk met borduursels

Elke middag zetten wij een te gekke midday musthave neer die jij zeker moet hebben! Dit keer hebben we een pareltje gevonden op de webshop van de H&M tussen de nieuwe zomercollectie van het merk. H&M heeft dit keer veel nette items er tussen staan waaronder deze bandeaujurk met borduursels.

We hebben allemaal wel eens een nette gelegenheid waarvan je niet weet wat je daar nou bij aan moet doen. Je wilt je wel naar je leeftijd kleden en niet al te tuttig. H&M heeft daar gelukkig genoeg opties voor! Deze roomwitte jurk is totaal niet tuttig en zelfs een tikkeltje sexy door de bandeau.

De roomwitte kleur maakt de jurk perfect voor een bruiloft. Het fijne aan deze jurk is ook dat hij niet al te duur is en dat je hem makkelijk meerdere keren kan dragen. Het is geen jurk die je maar één keer aandoet voor een speciale gelegenheid daar is die veelste leuk voor!

Het vrouwelijke lijfje met de sweetheart necklace gecombineerd met een onderkant die uitloopt maakt deze jurk echt uniek. Je kan deze jurk afmaken met een colbertje en een paar nette hakken, maar je kan hem ook zo houden en hem combineren met opvallende sieraden. Het is net voor welke look je wil gaan!

fafs

H&M bandeaujurk met borduursels €49,95

Editor bij Oh My Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× 1 = acht

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>